Over Thijmke

Welkom bij Kinderpraktijk Thijmke!

Kinderpraktijk Thijmke is een praktijk waar kinderen weer zichzelf kunnen worden en zijn. 
Graag wil ik ze helpen hun krachten en talenten te zien en ze naar boven halen. 
Vaak is er een probleem en wordt het van kwaad tot erger. Ze begrijpen zichzelf niet. De omgeving begrijpt hen niet. Op school zijn vaak conflicten, schoolprestaties gaan achteruit, weinig tot geen vriendjes of ze kunnen heel moeilijk vriendjes maken.
Al deze conflicten en frustratie hebben een kern. 
Met hun eigen talenten en krachten wil ik ze deze kern leren begrijpen en daarmee hun kracht leren inzetten.

Mijn naam is Janina Drummen. Ik ben moeder van twee lieve kinderen Femke en Thijs (Thijmke).
Naast Kindercoach ben ik ook pedagogisch medewerkster en geef ik zumba lessen voor kinderen en mindfulness voor kinderen. Deze diensten bied ik ook op deze website aan.

Waarom ben ik kindercoach geworden?
In mijn werk als pedagogisch medewerkster heb ik al veel kindjes opgevangen, begeleid, ze vanalles geleerd en geholpen. Hier is mijn passie geboren.
Toen mijn eigen dochter naar groepje drie ging en begon met lezen, rekenen en schrijven kwamen we erachter dat het allemaal niet zo vlotjes verliep als bij alle andere kinderen. 
We liepen tegen problemen aan. Boze buien, faalangst, buikpijn en niet naar school willen gaan als gevolg. 
Ik wilde haar graag helpen en ben mijzelf gaan verdiepen in wat er allemaal mogelijk is. Zo kwam ik bij de opleiding Kindercoach en daar zat alles in wat ik graag wilde bereiken. Niet alleen voor mijn eigen kinderen maar voor alle kinderen die op mijn pad zullen komen en hulp nodig gaan hebben. 
Want alle kinderen verdienen het om te stralen en te groeien in hun eigen kracht.Kinderen met dyslectie, dyscalculie, hoogsenitiviteit, leerproblemen, minder zelfvertrouwen, faalangst of spirituele kinderen. Ze hebben allemaal iets gemeen. Ze denken dat ze anders zijn en worden ook vaak anders behandeld. Ik denk dat al deze kinderen nog unieker zijn dan de "normale" kinderen. Ik wil ze graag zichzelf leren begrijpen en ook de omgeving laten zien wat ze voor deze kinderen kunnen betekenen. Ik wil ze de handvaten geven die ze nodig hebben om te groeien.

Ik hoop dat ik veel kinderen kan en mag helpen om een plekje te krijgen in deze al zo drukke maatschappij, zodat ze kunnen stralen met al hun talenten en krachten.

Voor meer informatie over mijn programma, kunt u kijken bij het kopje Programma´s.
Heeft u vragen of is iets niet duidelijk, neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Liefs Janina