Zumba voor kinderen

Wat is Zumba Kids?

Zumba is een latin geïnspireerde dans ontworpen door Beto Perez. Als kleine jongen wilde hij al dansen. Na het zien van de film Dirty dancing wist hij het zeker, en ontwikkelde hij Zumba fitness. 
Zumba Fitness is over de hele wereld bekend. Overal wordt er gedanst. Dit unieke fitness programma zorgt ervoor dat je een uur cardio training doet zonder dat je echt in de gaten hebt dat je sport. 

Maar waarom nu Zumba Kids.
Kinderen vinden het heerlijk om te bewegen. Ze krijgen van Zumba energie. Door de leuke en opzwepende muziek kan je bijna niet stil blijven staan. 
Zelfs de papa's en mama's, die de eerste les mogen meekijken, kunnen bijna niet stil blijven zitten op de bank. 
Door zumba les te volgen ontwikkelen kinderen een goede motoriek, samenwerken, naar elkaar kijken en luisteren maar vooral heel veel plezier maken.
Er heerst een hele fijne sfeer binnen onze groep, met allemaal unieke lieve kinderen in de leeftijden van 4 tot 12 jaar.

Maar er is nog meer.

Tijdens de les leren de kinderen verschillende latin dansen. We hebben een wereldkaart waar we op kijken waar deze dansen vandaan komen.
Ook taalstimulering komt voor tijdens de Zumba les. Engelse en Spaanse woorden worden vaak gebruikt tijdens de les op een leuke en speelse manier. 

Zumba kids les is iedere donderdag ( op de vakanties na) of op vrijdag. (zie planning)
We dansen van 18.00 tot 19.00 in het MFC An dr Put.
MFC An dr Put.
Past. Scheppersstraat 3.
6374 HR Landgraaf.

Eerste les is gratis.
Losse lessen kosten 6 euro per les.
Of u kunt kiezen voor een 10 rittenkaart voor 45 euro.

Voor meer informatie of een gratis proefles kunt u contact opnemen via het contact formulier.

Informatie van jeugdfons sport en cultuur:

Wil jouw kind graag meedoen aan een van onze activiteiten maar is hier thuis niet genoeg geld voor? Dan kan Jeugdfonds Cultuur Limburg het lesgeld voor je betalen. Als ouder kun je zelf geen aanvraag indienen. Dat moet een professional doen die zicht heeft op de (financiële) situatie van het gezin/kind. Bij Jeugdfonds Cultuur Limburg heet zo’n professional een intermediair. Dat kan bijvoorbeeld de juf of meester van school zijn, een maatschappelijk werker, de (kinder)arts of een contactpersoon van de gemeente waar je woont. De intermediair gaat na of een gezin in aanmerking komt voor een tegemoetkoming. Zo ja, dan doet de intermediair een aanvraag. Je kunt je ook melden bij Stichting Leergeld Parkstad. Ook zij kunnen een aanvraag voor je indienen.

MEER INFORMATIE?

Website: https://jeugdfondssportencultuur.nl/
E-Mail: Limburg@jeugdfondssportencultuur.nl
Telefoon: 0650904504

 


                                    Join the Party!!!